Stúdió etikett

Bejelentkezés a stúdióba

Az órákra minden esetben be kell jelentkezni, lehetőleg az órát megelőző napon, de legkésőbb az adott óra előtt 3 órával. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha már biztos vagy benne, hogy részt tudsz venni az órán.

Ha mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb az órakezdés előtt 3 órával mondd le a foglalásodat.

Mivel a teremben a létszám maximált, az időben le nem mondott óra díját utólag ki kell fizetned. Tudom, adódhat néha váratlan helyzet is, ezt természetesen figyelembe veszem.

A jelentkezés módja:

Írj rám Messengeren, vagy pedig írj SMS-t a +36 70 409 9961-es számra. Utóbbiba írd bele a neved, és hogy melyik órára szeretnél jönni. Ha nem kapsz visszajelzést, akkor biztosítva van a helyed az órán.

Általános etikett

Az oktatáshoz kicsi, családias stúdiót bérelek Szentendrén. Jó levegőn, nyugodt, békés környezetben, kertre néző ablakokkal rendelkező teremben fogunk együtt jógázni. Amilyen szeretettel vigyázom a termet, úgy kérem Tőled is ugyanezt.

A stúdiót 15 perccel az óra kezdete előtt nyitom ki, korábban nem áll módomban – vagy órát tartok, vagy még előkészülök.

Az órát pontosan kezdem el. A kapucsengőt ilyenkor már lenémítom, és a telefonomat sem tudom felvenni, így tehát nem fogsz tudni bejönni – hiszen a recepción is én leszek. Kérlek, hogy pontosságoddal tiszteled meg a többieket és az én időmet is. Mi is így teszünk Veled.

Ha először jössz, érkezz 10–15 perccel az órakezdés előtt, hogy legyen időd regisztrálni és konzultálni velem.

A lépcsőházban csendesen közlekedj. Mielőtt belépsz a lépcsőházba, kapcsold ki vagy némítsd le a mobiltelefonodat. A jógaterembe csak kivételesen indokolt esetben hozd magaddal.

A cipődet hagyd a bejáratnál a polcokon, és mezítláb vagy zokniban közlekedj a stúdióban.

A jógaóra előtt mindig alaposan moss kezet.

Kérjük, a Jógastúdióban ne használj  parfümöt vagy erős illatú dezodort.

Jógaóra előtt 2-3 órával már ne egyél szilárd ételt. Ajánlott viszont egy kicsivel több víz fogyasztása.

Ha valamilyen sérülésed, egészségügyi gondod van, óra előtt jelezd nekem.

Amennyiben tüsszentened vagy köhögnöd kell, kérlek, zsebkendőbe tedd. A zsebkendőt pedig ne tedd le a jógamatracra vagy a földre – tartsd mindig a zsebedben.

A gyakorláshoz minden eszközt biztosítok. Ám ha szívesen jógáznál inkább a saját matracodon, hozd el nyugodtan!

Ha beteg vagy, influenzás vagy vírusos tüneted van, kérlek, kerüld a közösségi jógázást, és maradj otthon. Ilyenkor válaszd az online jógázást, vagy csak pihenj, hogy minél előbb meggyógyulhass.