Jelentkezés

Mobil: +36-70-409-9961

E-mail: anita@kollaranita.hu

Mivel inkább egyénileg, valamint kiscsoportos tanfolyamok formájában dolgozom (online is)mindenkivel személyes kapcsolatot alakítok ki.

Ezért fontos számomra, hogy minden jelentkezővel előzetesen, szóban egyeztessünk a részletekről.

Egy kicsit olyan ez, mint egy bevezető konzultáció. Ilyenkor beszéljük meg a motivációdat – hogy mi a célod az egyéni vagy tanfolyami munkával –, valamint a reális elvárásokat is tisztázzuk.

Ekkor mondom el az esetleges kizáró okokat is, hiszen a jóga bizonyos technikáit nem lehet bármilyen egészségi állapotban végezni, erre ügyelek.

Kérlek, hogy még a jelentkezés előtt feltétlenül olvasd el a “Gyakran ismételt kérdéseket”.

Bejelentkezés a stúdióba

Az órákra minden esetben be kell jelentkezni, lehetőleg az órát megelőző napon, de legkésőbb az adott óra előtt 3 órával. Kérlek, csak akkor jelentkezz, ha már biztos vagy benne, hogy részt tudsz venni az órán.

Ha mégsem tudsz eljönni, akkor legkésőbb az órakezdés előtt 3 órával mondd le a foglalásodat.

Mivel a teremben a létszám maximált, az időben le nem mondott óra díját utólag ki kell fizetned. Tudom, adódhat néha váratlan helyzet is, ezt természetesen figyelembe veszem.

A jelentkezés módja:

Írj rám Messengeren, vagy pedig írj SMS-t a +36 70 409 9961-es számra. Utóbbiba írd bele a neved, és hogy melyik órára szeretnél jönni. Ha nem kapsz visszajelzést, akkor biztosítva van a helyed az órán.

Általános etikett

Az oktatáshoz kicsi, családias stúdiót bérelek Szentendrén. Jó levegőn, nyugodt, békés környezetben, kertre néző ablakokkal rendelkező teremben fogunk együtt jógázni. Amilyen szeretettel vigyázom a termet, úgy kérem Tőled is ugyanezt.

A stúdiót 15 perccel az óra kezdete előtt nyitom ki, korábban nem áll módomban – vagy órát tartok, vagy még előkészülök.

Az órát pontosan kezdem el. A kapucsengőt ilyenkor már lenémítom, és a telefonomat sem tudom felvenni, így tehát nem fogsz tudni bejönni – hiszen a recepción is én leszek. Kérlek, hogy pontosságoddal tiszteled meg a többieket és az én időmet is. Mi is így teszünk Veled.

Ha először jössz, érkezz 10–15 perccel az órakezdés előtt, hogy legyen időd regisztrálni és konzultálni velem.

A lépcsőházban csendesen közlekedj. Mielőtt belépsz a lépcsőházba, kapcsold ki vagy némítsd le a mobiltelefonodat. A jógaterembe csak kivételesen indokolt esetben hozd magaddal.

A cipődet hagyd a bejáratnál a polcokon, és mezítláb vagy zokniban közlekedj a stúdióban.

A jógaóra előtt mindig alaposan moss kezet.

Kérjük, a Jógastúdióban ne használj  parfümöt vagy erős illatú dezodort.

Jógaóra előtt 2-3 órával már ne egyél szilárd ételt. Ajánlott viszont egy kicsivel több víz fogyasztása.

Ha valamilyen sérülésed, egészségügyi gondod van, óra előtt jelezd nekem.

Amennyiben tüsszentened vagy köhögnöd kell, kérlek, zsebkendőbe tedd. A zsebkendőt pedig ne tedd le a jógamatracra vagy a földre – tartsd mindig a zsebedben.

A gyakorláshoz minden eszközt biztosítok. Ám ha szívesen jógáznál inkább a saját matracodon, hozd el nyugodtan!

Ha beteg vagy, influenzás vagy vírusos tüneted van, kérlek, kerüld a közösségi jógázást, és maradj otthon. Ilyenkor válaszd az online jógázást, vagy csak pihenj, hogy minél előbb meggyógyulhass.

A fentiek miatt tehát kérlek, ha jelentkeznél, vedd fel velem a kapcsolatot az alábbi mobilszámon:

+36 70 409 9961

Ne lepődj meg: megeshet, hogy épp ki vagyok kapcsolva vagy nem tudom felvenni a telefont.

Ne aggódj, mindenképpen visszahívlak néhány órán belül. Ha mégsem (én is ember vagyok, és vannak sűrű napjaim), akkor kérlek, ne sértődj meg, hanem írj rám egy SMS-t, vagy csörgess meg még egyszer. Köszönöm!

Várom a jelentkezésedet!